Dato:
15. oktober 2024

Sensommerens største hits

Olympiaden, Fangerne på Fortet og Rube Goldberg slår rekorder

I løbet af sensommeren 2024 har der været liv og glade dage på plænen – dejligt!

Aldrig tidligere har så mange gæster, i løbet af august og september, kastet sig ud i VINGSTEDs events. Deltagerantallet for de to måneder ligger godt og vel 33% over, det antal event-gæster vi bød velkommen i de samme måneder sidste år. Tak for jeres entusiasme!

Samarbejde og god stemning blandt kolleger på en arbejdsplads er en alvorlig sag. Heldigvis oplever vi, at mange danske virksomheder tager sjov og sammenhold seriøst.

Vores største ønske er, at jer, der deltager, hver især bringer den gode energi og det fine sammenhold, vi mærker ude på plænen, i skoven og på engen, med tilbage i hverdagens arbejdsliv.

Olympiade

Olympiaden har været et af sensommerens største hits. Der har været OL i tv, det inspirerer til at kaste sig ud i Olympiaden á la VINGSTED.

”Vi skaber rigtig olympisk stemning med festlige flag fra hele verden og olympisk ild, der tændes, men aktiviteterne er for alle, og jeg mener virkelig alle, her skiller vi os ud fra det rigtige OL” siger Søren Zacho Andersen, eventkoordinator.

Fangerne på Fortet

Fangerne på Fortet er også blandt sensommerens mest populære aktiviteter. De fleste kender konceptet fra TV, men også her har vi modificeret, fordi det er vigtigt, at alle kan være med.

Fangerne på fortet er én af de aktiviteter, der fortætter inden døre i vinterhalvåret.

Rube hvad-for noget?

Rube Goldberg er måske mindre kendt, men de, der har prøvet det, kan bekræfte, at det skaber både samarbejde og smil.  

Deltagerne bliver delt op i mindre hold, og så gælder det i al sin enkelthed for hvert hold om at bygge deres egen lille maskine, som skal være én del af den store maskine, hvor der til sidst skal opbygges en kædereaktion/dominoeffekt.

Står du for at skulle arrangere et event for din arbejdsplads, er du i gode hænder hos eventkoordinatorerne Søren, Lasse, Glenn og Mille – find inspiration her.

Læs flere nyheder fra VINGSTED

Vil du have seneste nyt fra VINGSTED?

Så skriv dig herunder og få nyheder, invitationer til events og mulighed for at spare penge på udvalgte arrangementer på VINGSTED.