Lav din egen lækre salat med spæde rabarberblade
Køkkenchefen anbefaler netop nu, at være opmærksom på forårets grønsager, der er godt på vej.
I køkkenhaven på VINGSTED bryder rabarberne knopperne og stilkene vokser frem - og de spæde stilke er fantastiske til en spændende salat.
Her er det du skal bruge:
- Spinatblade
- Friske rabarberstilke
- Rødbeder
- Fetaost
- Edamamme
- Blåbær/havtorn balsamico fra Hinberg
- Olie
Fremgangsmåde:
Spinatbladene skylles og afdryppes.
Rabarberne snittes i ½ - 1 cm stykker og råmarineres i et par timer i balsamicoen. Rødbederne skæres i tern, vendes med olie og salt. Bages ved ca. 180gr i 6-8 min. Fetaosten skæres i tern.
Alle ingredienserne blandes forsigtigt og tilsættes lidt af marinaden fra rabarberne.
Velbekomme!
Disse sider kan også være interessante for dig: