icon

GRATIS og uforpligtende rundvisning
Se vores faciliteter inden du booker - send en mail til salg- og marketingchef Brian Runge med "Unikke rammer" i emnefeltet.

br@vingsted.dk
+45 75 86 55 33
Følg os på facebook
Se vores profil film
Vingstedcentret Logo
* skal udfyldes

Interesseområder

Download
Her kan du bladre i det brochuremateriale, som er interessant for netop dit arrangement...
Send os en forespørgsel
Hvis du har spørgsmål til os er du altid velkommen til at kontakte os...
Restauranten
Vores restaurant er kendt for et virkelig godt køkken som alle vores gæster nyder godt af...
Nyheder
Her kan du se sidste nyt, som sker i og omkring Vingsted...
Billeder: 1 af 4

Millionrenovering har givet nyt liv og lys til gamle haller

11. oktober 2017

VINGSTED hotel & konferencecenters konferencehaller har været igennem en renovering i millionklassen. Ud over nye gulve, lofter og vægge har hallerne fået et avanceret lyssystem med innovative og unikke funktioner, der giver nye muligheder for anvendelse af hallerne.
En ombygning til ca. 5 millioner kroner har transformeret to haller hos VINGSTED hotel & konferencecenter til topmoderne konferencehaller.

Med sine mange værelser og store areal har VINGSTED hotel & konferencecenter i mange år været en eftertragtet lokation, når virksomheder og foreninger skal afholde større konferencer, events, arrangementer og sportslige begivenheder.

Tidligere skulle man leje lys

Ombygningen af konferencehallerne har givet et helt nyt look, og så har brugere og arrangører fået endnu flere muligheder - især når det kommer til lyssætningen af arrangementerne.
-    Tidligere havde vi standard belysning. Det eneste man kunne for at regulere på lyset, var at skrue op eller ned for hele salen. Hvis man skulle bruge andet lys - eksempelvis i farver - blev man nødt til at leje lamper og lysfolk ude i byen, fortæller Brian Runge, salgs- og marketingchef hos VINGSTED hotel & konferencecenter.

Lyset kan hæves og sænkes

VINGSTED hotel & konferencecenter har efter renoveringen fået et helt nyt lyssystem. Det fleksible system, der er lavet af AV-virksomheden Informationsteknik A/S, består af 4 x 40 meter rig-konstruktion, der kan reguleres i højden. Og netop denne funktion er med til at øge funktionaliteten i de store konferencehaller, fortæller Jens Thulstrup, direktør hos Informationsteknik:
-    Hele lys-setupet kan hæves og sænkes, og det giver mulighed for både at skabe en mere intim stemning med dæmpet zoneinddelt belysning og sænkede lamper, og omvendt en mere åben og storslået fornemmelse ved at tænde alle lamperne og hæve dem helt op til loftet. Efter denne renovering vil jeg vurdere, at VINGSTED hotel & konferencecenter er med længst fremme, når det kommer til lysteknologi i konferencehaller, siger Jens Thulstrup.

Det vigtigste er, at teknikken virker

Jens Thulstrup fortæller, at det helt unikke i lysløsningen ligger i kombinationen af brugervenlighed og teknologisk nytænkning. Belysningen kan forprogrammeres, så den eksempelvis skifter farve og intensitet på et fastlagt tidspunkt. Og den kan programmeres således, at det kun kræver et enkelt tryk på 'start', hvorefter lyset kører efter et indprogrammerede skema i et fastlagt antal timer.
-    Det betyder rigtig meget for vores kunder, at de ikke skal have en tekniker med ude for at stå stand by hele natten, når der eksempelvis skal skiftes fra middagslys til diskolys. Det vigtigste for os og vores kunder er, at teknikken virker, siger Brian Runge, der også fremhæver de mange muligheder for farveprogrammering:
-    Det giver uanede muligheder. Blandt andet vil man kunne bruge farven fra virksomhedens logo. Eller kombinere rød, hvid og blå til et amerikansk tema. Det er trods alt lidt sjovere end de klassiske hvide lysstofrør.

Møder & Konferencer
4 stjerner
Vingsted er et professionelt 4-stjernet konferencecenter inkl. hotel beliggende i den smukke Vejle Ådal.
Hotel & Overnatning
3 stjerner
Vingsted er et 3-stjernet hotel, indrettet med moderne og lyse værelser, samt alle tænkelige og nødvendige faciliteter.
Fester & Events
TIMEOUT aktivt pausekoncept
Få mere ud af mødet eller kurset og prøv en af vores mange spændende pauseaktiviteter, der giver ny energi blandt deltagerne.

Smiley logoVingsted - hotel & konferencecenter
Vingsted Skovvej 2 :: 7182 Bredsten :: Tel. 7586 5533 :: info@vingsted.dk :: CVR 29 15 95 13

Forbehold for ændringer og trykfejl.

Medlem af Horesta :: Fødevarestyrrelsens Elite Smiley :: inspiring DENMARK

 

zipline_logo.pngGreen KeygodAdgang_logo_b.jpgInspiring Denmark logo facebook_icon meeting_vejle.png

linkedin_icon

konference.dk

Vi anvender cookies til statistik. Denne information deles med tredjepart. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du dette. Cookies- og persondatapolitik

OKAY